Servicii de Medicina Muncii. 15 ani experiență.

Address:

Șoseaua Pipera, nr. 55 - 61, București

Focus Medical Grup

Proiectul centrului înființat în anul 2002 a fost finalizat de Dr. Damian Fotache, medic primar medicina muncii a cărui experienţă în gestionarea serviciilor medicale în ambulator s-a certificat prin exerciţiul de manageriat în centrul medical american Rombus Medical în calitate de Director General şi în centrul de sănătate şi securitate în muncă al metroului bucureştean ~ 6.000 de angajaţi, Metrorex SA în calitate de Şef de serviciu.

Încă de la înfiinţare echipa de specialişti consacraţi şi în formare s-a lansat cu mult entuziasm în promovarea sănătăţii angajaţilor din diverse sectoare de activitate cu particularităţi şi riscuri diferite: sectorul industrial, sectorul bancar, servicii, turism, alimentaţie publică şi altele.

Noiembrie 2002 – Registrul Comerţului şi Autoritatea de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti certifica apariţia primului centru medical privat specializat exclusiv în servicii de medicină muncii. Proiectul centrului a fost finalizat de Dr. Damian Fotache, medic primar medicina muncii a cărui experienţă în gestionarea serviciilor medicale în ambulator s-a certificat prin exerciţiul de manageriat în centrul medical american Rombus Medical în calitate de Director General şi în centrul de sănătate şi securitate în muncă al metroului bucureştean ~ 6.000 de angajaţi, Metrorex SA în calitate de Şef de serviciu. Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Marci înregistrează noul brand – Focus Medical Grup că marca protejată timp de 10 ani. Camera de Comerţ şi Industrie a României şi ulterior camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti au acordat premii pentru activitatea economică de excelentă în 2003, 2004. Obiectivul activităţii centrului creat după modelul francez de servicii medicale de medicină muncii interintreprendial a fost să impună calitate şi profesionalism în activitatea, şi astfel din 2005 şi ulterior în 2008, centrul şi-a însuşit, certificat şi practică standardul de calitate SR EN ISO 9001:2001, emis de organismul de certificare Simtex Oc, fiind primul centru specializat cu certificare în domeniul calităţii din sfera serviciilor de medicină muncii. Focus Medical Grup este o şcoală prin care activitatea tinerilor specialişti în formare se îmbină cu experienţa seniorilor cooptaţi în echipă, iar chestionarele de satisfacţie a clienţilor pe care le difuzăm permanent atestă profesionalismul echipei. Colegiul medicilor din România validează calitatea de furnizor de Educaţie Medicală Continuă a Focus Medical Grup în iulie 2008.

 

Parteneri

Alcor
Aresmed
Asterix Comp
Focus Lab Plus
Laboratoarele Med –As 2003
Inspectia Muncii
Institutul de Sanatate Publica Bucuresti
Medicredit Leasing S.A
Spitalul Clinic Colentina
Practimed 2003
Institutul National de Geriatrie si Gerontologie Ana Aslan
Sanimed
Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca
Policlinica Dr.Pill Medical
Cabinet Individual de Psihologie
Sageco
Pec Stoleru SNC
Spiromedica

 


 

Portofoliul nostru de activitate a inclus / include următorii beneficiari strategici:

Banca Comerciala Romana
S.C General Turbo S.A
Centrul National de Calificare si Instruire Feroviara
Centrala Nationala a Sindicatelor Miniere din Romania
S.C.Medicare Technics SRL
Spitalul Clinic de Urgenta Bucuresti
Confederatia Nationala Sindicala Cartel Alfa
Simtex OC
Austrotherm Com
Odeon Cineplex
TAOP Import Export
Ami Design – Mihai Albu
T Comm Europe
Restaurante, Cafenele
Donario International
Magic View
Tipografia Everest 2001
Tripa Consulting
Saloane de Infrumusetare
Gradinita Winnie
Gradinita Steluta
Feeria Design SRL
Sielte Romania
Condor Grup
Lemar Construct
Vicecom
Direct Home Delivery
Atlas Network Telecom
Orodent
Davident
Hervis Sports and Fashion
Artirex
Profimob
Reality Turism
Carmen Vet
Malta Travel
Rond Exclusive

și alții totalizând aproximativ 6.000 de angajați